persoonlijk en betrouwbaar 

 

WIJNENWalraven Sax startte haar activiteiten al in 1823 en is daarmee één van de oudste wijn en gedistilleerd distributeurs in de Nederlandse markt.

Tegenwoordig zijn wij onderdeel van een internationale groep: Marussia Beverages. Wij bouwen in Nederland aan de gerenommeerde merken, zoals o.a. Familia Torres, Louis Roederer, Trimbach, Guigal, Marqués de Riscal, Baron Philippe de Rothschild, Gallo, Barefoot, Stolichnaya, Ouzo 12 en Amarula, maar ook aan enkele eigen merken, zoals o.a. Schlumberger, Mozart, Torabhaig en Croix d’Or. Marussia Beverages beschikt over diverse eigen productiefaciliteiten, een export organisatie en 11 distributie organisaties verdeeld over de wereld.

Walraven Sax staat ook voor innovatie, zo zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten, nieuwe samenwerkingsverbanden en volgen we trends & ontwikkelingen nauw om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op jouw wensen en die van jouw gasten.


Wijntransport importeer kwalitatief goede wijnen voor een scherpe prijs.


Cordier is een partner met kennis van wijn, de markt, de consument én we hebben mensen die met liefde en passie voor en met wijn werken. Dit stelt ons in staat om elke wijnvraag te beantwoorden.

De juiste wijn, bij de juiste klant, winstgevend wijnadvies en resultaatgerichte support. Alle belangrijke wijngebieden wereldwijd zijn vertegenwoordigd in ons wijnportfolio. We selecteren op behoeften, trends en kwaliteit met respect voor mens en natuur.

Met het complete aanbod van topmerken uit zowel de oude als nieuwe wereld, hebben, maken en vertegenwoordigen we wijn.